ČO o MNE HOvORIA MOJI KLIENTI

Odkedy sme sa s Jarom stretli skrz finančného poradenstva, stali sa z nás nielen kolegovia ale aj priatelia a vzájomní klienti. Nejaké to desaťročie sa podporujeme a dopĺňame v profesionálnom aj osobnom živote. Na Jarovi si vážim jeho profesionalitu, ako v oblasti financií tak v jeho ľudskom prístupe. Vrele ho odporúčam známym, kamarátom ako aj neznámym najmä skrz nielen vlastných pozitívnych skúseností, ale aj z pozitívnych ohlasov ľudí využívajúcih jeho služby. Ako sa hovorí „dobré sa chváli samo“, čo je na Jara priam ušité. A moje odporúčanie? Za vyskúšanie nič nedáš, tak smelo do toho.
Ing. Ján Karel, PhD.znalec v odbore nehnuteľností, Bratislava
"Pána Ileka mi pri kúpe bytu odporučil realitný maklér na sprostredkovanie hypotekárneho úveru. Odvtedy s ním spolupracujem pri riešení všetkých oblastí osobných financií, od poistných zmlúv po dlhodobé investície. Páči sa mi na ňom jeho nenásilný prístup, schopnosť pochopiť potreby klienta a promptný reakčný čas. Viackrát mi ochotne poradil aj v otázkach zmlúv či postupov riešenia, ktoré nie sú priamo v jeho náplni práce finančného sprostredkovateľa. Vrele ho odporúčam každému, kto potrebuje ochotne a pokojne riešiť finančné otázky vo flexibilnom čase."
Ing. Peter Guzmický analytik IT, Bratislava
Daniel Čarnoký
Na pána Ileka som sa obrátil v snahe rozbehnúť investovanie do cenných papierov, ETF fondov a získať prehľad o ďalších spôsoboch investovania. V tomto smere mi pán Ilek poskytol profesionálne a vysoko odborné poradenstvo. Napriek tomu, že nie som odborník na finančne produkty, pán Ilek mi dokázal vysvetliť a priblížiť rôzne spôsoby investovania v jasnej a ľahko zrozumiteľnej forme. Vďaka tomu som získal širší prehľad o finančnom trhu a pán Ilek mi pomohol vytýčiť stratégiu investovania, ktorá mi je ušitá na mieru a zohľadňuje moje možnosti, ale zároveň minimalizuje riziká. Okrem odbornosti pána Ileka si veľmi cením aj jeho ochotný prístup a komunikáciu, flexibilitu a trpezlivosť počas všetkých našich doterajších konzultácií. Mám plnú dôveru v odbornosť pána Ileka a som presvedčený, že moje investície realizujem cez profesionála, ktorý mi bude vedieť správne poradiť za každých okolností.
Daniel ČarnokýContract Manager, Poprad
Pracujem v automobilovej logistike. Preto je pre mňa prirodzene dôležitá logika a efektivita toho, čo robím. Po niekoľkých skúsenostiach s poradcami, ktorí za 1 EUR denne ponúkajú švajčiarsky dôchodok, som za služby bol ochotný aj zaplatiť. P. Ilek mi však vysvetlil, že na Slovensku to viac-menej nie je možné a vysvetlil aj dôvody. Počas niekoľkých stretnutí mi pomohol upratať v životných poistkách a vysvetlil aj možnosti investovania. Pragmatik, ktorý vzdelanie považuje za hlavné aktívum a prácu má za poslanie.
Mgr. Vladimír Stročkamanažér logistiky, Bratislava
"S pánom Ilekom som refinancoval hypotéku, nastavoval životné poistenie a investície podľa mojich potrieb. S jeho službami som veľmi spokojný, našiel som v ňom ochotu, hľadanie neštandardných riešení a čo si v tejto brandži cením, čestnosť a otvorenosť."
Mgr. Marek Marušinecmanažér, Bratislava
"Pred časom som sa rozhodol revidovať rodinné financie. Hlavne som nechcel zbytočne platiť za to, čo nemusím a za produkty, ktoré nepotrebujem. Pri čítaní článkov o nastavení, riadení a spravovaní osobných financií som narazil na blog pána Ileka. Názory, ktoré prezentoval v svojich článkoch, boli veľmi blízke mojim a preto som sa rozhodol osloviť ho a požiadať o poradenstvo v oblasti životného poistenia a investovania.Reálne sme zhodnotili rodinné finančné možnosti a pomohol nám nastaviť produkty tak, aby nám v danej chvíli čo najviac vyhovovali. Komunikoval s nami otvorene a nesnažil sa nám vnucovať produkty, ktoré nepotrebujeme, resp. o ktoré nemáme záujem.S profesionálnym prístupom a odporúčaniami pána Ileka som bol veľmi spokojný. Moje predstavy o finančnom poradenstve naplnil v plnej miere a verím, že naša spolupráca bude ďalej pokračovať."
Mgr. Jaroslav Kováčodborný pracovník v štátnej správe, Bratislava
Spolu s manželkou pracujeme v Bruseli v Európskej komisii na pozíciách finančného a administratívneho charakteru. Keďže vychovávame 5 detí, chceli sme sa poradiť, ako čo najefektívnejšie a najzodpovednejšie rozložiť naše portfólio úspor a tiež, aké sú momentálne najlepšie možnosti investícii. Pán Ilek nám pomohol zorientovať sa v širokej škále rôznych finančných nástrojov a navrhol konkrétne riešenia možného investovania. Využili sme ním navrhnuté riešenia, medzi inými aj investície do podielových. Pán Ilek nám tiež sprostredkoval výhodný hypotekárny uver na kúpu ďalšej nehnuteľnosti, ktorý zodpovedal našim preferenciám. Základom našej spolupráce s pánom Ilekom je vzájomná dôvera. Objavili sme v ňom profesionálnosť a ľudskosť zároveň. Vážime si, že nás netlačí do spolupráce iba s jednou konkrétnou finančnou inštitúciou alebo nepreferuje len určité produkty, ale oboznámi nás s rôznou škálou existujúcich produktov, rozanalyzuje ich detaily, riziká a výhody. Konečné rozhodnutie necháva na nás. Nemenej, na základe niekoľkých osobných stretnutí sme zistili, že s pánom Ilekom zdieľame rovnaké životné hodnoty, čo našu vzájomnú dôveru len umocňuje.
Ing. Ľubomír Dluhý, Ing. Marianna Dluhá pracovníci v Európskej komisii v Bruseli, Pezinok
"Jaroslava Ileka sme spolu s priateľkou oslovili s našou potrebou v zorientovaní sa a celkovom rozumnom zorganizovaní a nastavení našich rodinných príjmov, výdajov, investícií, poistení a podobne. Od začiatku to bola veľmi profesionálna spolupráca, ktorá nám pomohla nastaviť naše rodinné financie presne podľa našich potrieb a s ohľadom na vtedajší finančný trh. Keďže tento trh je dosť „živý“ a niekedy sa na ňom mení situácia každý mesiac, veľmi oceňujeme servis p. Ileka, od ktorého dostávame stále v dostatočnom predstihu aktuálne informácie o prípadných zmenách, akciách a ďalších možnostiach. Keď potrebujeme z akéhokoľvek dôvodu promptnú informáciu ohľadom našich financií, stačí p. Ilekovi zavolať a vždy dostaneme kvalitnú a rýchlu odpoveď. Pretože sme s jeho službami a prácou spokojní, s radosťou sme ho odporučili aj ďalším našim známym a rodine, ktorým náležite pomohol. Týmto by sme chceli p. Ilekovi vyjadriť naše poďakovanie, veľkú spokojnosť a vrelo odporučiť jeho služby každému, kto potrebuje poradiť v rôznych finančných otázkach."
Mgr. Peter KubišArea Manažér, Košice
Pána Ileka som oslovil kvôli pozitívnym referenciám, o ktorých som sa dočítal na jeho webe. Na stretnutí vykazoval značnú profesionalitu vo svojom obore a nakoľko ja som neznalý v oblasti sporenia na dôchodok, rozhodol som sa využiť jeho služby. Na druhom stretnutí mi vytvoril investičný profil podľa mojich požiadaviek, vybral tie najvhodnejšie varianty, s ktorými má skúsenosti a všetko za veľmi výhodných podmienok. Je veľmi otvorený, čo sa mi na ňom ako človekovi páči a preto sním určite budem spolupracovať aj do budúcnosti.
Erik Hornákfreelancer, Bratislava
S pánom Ilekom som začal spolupracovať už pred mnohými rokmi ohľadom finančného poradenstva a optimalizácie mojich poistných zmlúv. Neboli to v tej dobe veľmi veľké veci, ale aj tak mi to veľmi pomohlo a jeho úprimný prístup mi veľmi vyhovoval. V základe som dosť opatrný, čo sa týka výberu ľudí s ktorými spolupracujem. Aj keď som neskôr jeho služby nepotreboval, stále som sledoval jeho aktivity a rady, ktoré posielal svojim klientom. Keď som sa mal nakoniec rozhodnúť, kde a prostredníctvom koho budem investovať svoje peniaze, neváhal som ani chvíľu a kontaktoval som samozrejme osobu, ktorú som už poznal a podľa jeho aktivít aj vedel, čomu sa venuje. Keďže som dosť vyťažený v práci a hlavne mimo SR, veľmi som ocenil jeho individuálny prístup ku klientovi s možnosťou vybaviť polovicu mojich dotazov mailom a nakoniec na našom spoločnom stretnutí dotiahnuť všetko do konca. Aj keď od mojej investície ubehla len krátka doba, už teraz viem, že som nešliapol vedľa.
Ing. Anton Vojčíkadministratívny pracovník v Bruseli, Bratislava
Na p. Ileka som natrafil pri hľadaní odpovedi na organizáciu rodinného rozpočtu a s jeho názormi som sa stotožňoval. Preto som sa rozhodol využiť jeho služby, konkrétne sprostredkovania investičných produktov. Pán Ilek mi vysvetlil výhody a nevýhody jednotlivých investičných variant, pripravil kalkulácie a ďalšie podklady. Cením si na ňom jeho promptnosť, profesionalitu a snahu o nájdenie najlepšieho riešenia pre klienta a uprednostnenie dlhodobej a čestnej spolupráce. Preto sa neváham na neho obrátiť aj v otázkach hypotéky či dôchodkového sporenia.
Ing. Stanislav Glasareferent, Bratislava
Prvé stretnutie je nezáväzné a bezplatné.
Jarovi som sa vo finančnej záležitosti ozval kvôli spokojnosti známeho, ktorý už využíva jeho služby v oblasti financií. Pomohol mi zorientovať sa v investíciách a vybrať si vhodné riešenie spomedzi ponuky na trhu. Odvtedy s ním spolupracujem v tejto oblasti a som veľmi spokojný s jeho prístupom k človeku, ako aj s jeho profesionálnymi vedomosťami a prehľade vo svojom odbore. Cením si tiež jeho flexibilitu a rýchlosť. Jarove služby v oblasti financií jednoznačne odporúčam. Teším sa na ďalšiu spoluprácu.
Peter Paľuv špecialista logistiky, Bratislava
Mám malý start-up, kde pomáham ľudom s civilizačnými ochoreniami ako napr. vysoký krvný tlak, stres, vyhorenie osobnosti pomocou unikátnych prírodných receptúr a prastarých zdravotných cvičení. Keďže pri podnikaní ste odkázaní iba sami na seba a s priateľkou plánujeme rodinu, chcel som sa poistiť pre prípad nečakaných udalostí a vyriešiť životné poistenie. Na pána Ileka som natrafil úplnou náhodou ako na experta na financie. Bol veľmi profesionálny a zároveň veľmi ľudský. Vysvetlil mi a trošku otvoril oči, že to, čo je pre mňa dobré teraz, nemusí byt o 3 roky. Nič mi nevnucoval, ale naopak pomohol mi pre mňa na základe mojej aktuálnej situácie a mojich potrieb nájsť najlepšie a najvýhodnejšie riešenie. Určite odporúčam využiť služby pána Ileka každému, kto rieši čokoľvek v oblasti financií.
Ing. Ľubomír Brňák majiteľ firmy, Bratislava, https://panakeya.sk
Na Jara som sa obrátil pri riešení bývania a financovania hypotekárnym úverom. Nakoľko sa nám nečakane rozrástla rodina, dôležitú úlohu hral čas. Najviac som ocenil jeho odborný a presný prehľad o ponúkaných produktoch. Dopodrobna sme prebrali plusi aj mínusy všetkých bánk a dopracovali sme sa k ponuke šitej nám na mieru. Ušetrilo nám to zdĺhave návštevy v bankách a mohli sme sa viac venovať komunikáci s developerom pri kúpe bytu. Jeho skúsenosti som opät ocenil, pri znížovaní úrokovej sadzby. Opäť s jeho dôkladným prehľadom na hypotekárnom trhu sme v krátkom čase dosiahli príjemnú zmenu úrokov.
Rastislav Dvorčákmajiteľ eshopu packpoint.sk, Bratislava, packpoint.sk
Pre pána Ileka som sa rozhodol po kamarátovom odporúčaní. Potrebovali sme s manželkou poradiť ohľadom životného poistenia, poznať reálne možnosti a napokon vybrať vhodné riešenie pre našu rodinu. Pán Ilek ma veľmi príjemne prekvapil svojou profesionalitou, znalosťami, serióznou komunikáciou a ľudským prístupom. Po dôkladnom preskúmaní našej situácie a kritérií nám vypracoval niekoľko alternatív z viacerých poisťovní a jasne zodpovedal všetky moje otázky. Výsledkom je životné poistenie šité na mieru a pokrývajúce všetky naše potreby. Po tejto skúsenosti nemám dôvod na hľadanie iného finančného sprostredkovateľa a využijem jeho služby aj v budúcnosti.
Mgr. Roman Brandtner projektový administrátor, Bratislava
Pracujem v cestovnej kancelárii v Bratislave. Na web pána Ileka som natrafil, keď som sa začal zaujímať o to, aké možnosti by som mohol využiť pri financovaní kúpy investičného bytu na prenájom ako mladý, nie dlhoročne zamestnaný človek. Pán Ilek mi predstavil ponuky bánk a vďaka prehľadu o kampaniach mi pomohol získať hypotéku s úrokom 1% p.a. a mesačnou splátkou o 30 EUR nižšou oproti bežným ponukám a navyše ušetriť takmer 1.000 EUR zo zostatku hypotéky po skončení obdobia fixácie. Bol som veľmi spokojný s komunikáciou, odbornosťou a znalosťou celého procesu od podania žiadosti, cez komunikáciu s realitným maklérom až po čerpanie hypotéky.
Radovan Harňákweb manager, Bratislava
Maximálna spokojnosť. Jaro Ilek je skutočný profesionál. Keď som si vybavoval hypotéku, tak som sa bol pýtať aj priamo v Tatra banke a nevedeli mi pomôcť. Keď som však zavolal Jarovi, tak okamžite vedel odpovedať na moje otázky a veci sa ihneď pohli. Dokonca mi vybavil lepšiu úrokovú sadzbu ako mi ponúkli v banke a navyše "ma zbavil" starých dlhov. Martin Mažár, www.expertnapredaj.sk
Ing. Martin Mažár podnikateľ, Pezinok
Na Jara som obrátil s prosbou o vyriešenie hypotekárneho úveru. Veľmi promptne mi vypracoval prehľad aktuálnej ponuky trhu, čo ma na nej zaujalo bol podrobný rozpis viacerých parametrov jednotlivých produktov, ktorý okrem výšky úrokovej sadzby obsahoval aj napr. dobu fixácie úrokovej sadzby, možnosť predčasného splácania a iné dôležité parametre. Pomocou nich mi zrozumiteľne vysvetlil, aké výhody a nevýhody ktorý produkt ponúka a pochopil som, že nízka úroková sadzba nesmie byť jediným rozhodovacím kritériom. Na základe tejto pozitívnej skúsenosti som Jara poprosil o celkovú konsolidáciu našich rodinných financií. Vysvetlil mi, ktoré produkty sú pre mňa ako výhodné a prečo. Zároveň mi ukázal ako optimalizovať finančný tok v rodinnom rozpočte. Vďaka tomu už teraz šetríme desiatky eur mesačne. V blízkej dobe budem potrebovať ešte nastaviť sporenie pre deti a vďaka peniazom, ktoré som ušetril môžem niečo aj investovať. Na našej spolupráci si cením Jarov individuálny prístup, otvorenosť, úprimnosť a efektivitu našich mítingov. Je cítiť že je zorientovaný na trhu a má osobné kontakty na správnych miestach. Vveľa vecí sme vedeli dohodnúť mailom a predpripraviť, vybavovanie bolo potom rýchle a efektívne. Teším sa na našu ďalšiu spoluprácu.
Mgr. Peter Kohútdohlaď nad bezpečnostnou liekov, Bratislava
"Na Jara sme sa obrátili na základe výborných referencií od známych, keďže sme potrebovali riešiť refinancovanie hypotéky. Tento rok nám končila fixácia a banka nám ani po viacerých rokovaniach neponúkla akceptovateľnú sadzbu. Jaro vybavil v krátkom čase v inej banke vynikajúcu sadzbu, v ktorú sme ani nedúfali. Koordinoval celý proces refinancovania hypotéky a ako bonus za nás vybavil všetky veci ohľadom zmeny záložného práva na katastri, takže prenesenie hypotéky z jednej banky do druhej nás nestálo ani hodinu navyše! Na Jarovi sa nám páči jeho profesionálny prístup, skúsenosti, príjemná neformálna atmosféra počas rokovaní a hlavne nás do ničoho netlačil. Vždy nám dal na výber z viacerých možností a na našu žiadosť nám vytlačil konkrétne príklady ako by to vyzeralo v tej či onej finančnej inštitúcii. Keďže sme boli nadmieru spokojní s refinancovaním hypotéky v jeho réžii a chceli sme poistiť aj našu dcérku, rozhodli sme sa dať prehodnotiť aj naše životné poistky. Optimalizácia nákladov a ušitie poistného krytia na mieru nás všetkých vyústilo do uzavretia jednej silnej a výhodnej rodinnej poistky namiesto predchádzajúcich troch. Vďaka Jarovi sa nám podarilo ušetriť mesačné náklady vo výške 120,- € (spolu s úsporou na platbe za hypotéku) a to už stojí za zváženie! Časť z ušetrených prostriedkov si teraz môžeme odkladať na investičné sporenie na dôchodok. Jara Ileka môžeme ako finančného poradcu len odporučiť."
Mgr. Martin Belaytester, Bratislava
"Pána Ileka som kontaktovala na základe odporúčania od nášho spoločného kamaráta v súvislosti s kúpou bytu a získaním hypotéky. Pracujem ako risk analytička v banke. Naša banka ale hypotéky aktuálne neposkytuje, okrem toho som potrebovala hypotéku na 100% kúpnej ceny, akú už nie každá banka je ochotná schváliť a navyše nemám časovú kapacitu na osobné „obehávanie bánk“, takže pomoc od neho mi zachránila psychické zdravie a ušetrila kopec času. V priebehu pár dní mi predložil ponuky z viacerých bánk, možné sadzby a zhodnotili sme moje možnosti. Na mne bolo iba vybrať si, podpísať žiadosť, doložiť čo bolo treba a čakať či mi ju schvália. Podarilo sa, na moje prekvapenie za mojich podmienok s viac ako výhodnou sadzbou a napriek dovolenkovému obdobiu v pomerne rýchlom čase prebehli všetky náležitosti. Najviac som ocenila prehľad aký mal v problematike, takisto prehľadnosť s akou informácie poskytoval mne, jeho rýchlosť, flexibilitu a v neposlednom rade ľudský prístup a ochotu zodpovedať všetky moje otázky tak, aby som tomu rozumela, keďže kúpa nehnuteľnosti a procesy s tým spojené nie sú úplne moja parketa. Určite ho budem odporúčať ďalej, ak sa okolo mňa vyskytnú ľudia, ktorí by pomoc v jeho obore potrebovali."
Mgr. Monika Vanekovábankový analytik, Bratislava
"V práci sa venujem riadeniu teamu zodpovedného za technickú administratívu v oblasti chemického priemyslu. Nedávno som si s priateľkou kúpil prvé vlastné bývanie a mal som záujem sa poistiť proti rizikovým životným situáciám. Pán Ilek mi bol odporučený od známeho, tak som ho kontaktoval práve ohľadom životného poistenia. Pomohol mi vybrať produkt spomedzi konkurencie, ktorý vyhovoval aj môjmu rozpočtu a viac menej pokrýval všetky požiadavky, ktoré som chcel od životného poistenia mať. Bolo jednoduché sa s ním dohodnúť na schôdzke a počas nej sme sa efektívne venovali tomu čomu sme sa mali."
Tomáš Lacikateam leader, Bratislava
Na pána Ileka som dostal referenciu od dobrého kamaráta a prvý raz som využil jeho služby, keď sme so ženou kupovali byt. Na stretnutí sme si prešli naše očakávania a pán Ilek nám pripravil ponuky od všetkých relevantných bánk, ktoré nám vedeli poskytnúť hypotéku. Spolu sme sa dopracovali k ponuke, ktorá bola pre nás najvýhodnejšia. Podarilo sa nám získať 100 % krytie úveru, takže nám ostali osobné financie na rekonštrukciu. Pri komunikácii s ním oceňujem, že sa vie prispôsobiť mojim časovým možnostiam a dokáže vysvetliť výhody/nevýhody ponúkaných produktov. Od hypotéky som ho oslovil aj keď som riešil ďalšie životné situácie a môžem ho odporúčať.
Ing. Milan Lučanskýprogramátor, Bratislava
Na Jara som sa obrátil po rozhodnutí kúpiť si prvú nehnuteľnosť v Bratislave. Po výbere nehnuteľnosti sme začali rozoberať ďalšie kroky a špecifikáciu. Aj napriek tomu, že som o procese kúpy nehnuteľnosti a hypotékach mal len minimálnu znalosť, po stretnutiach s ním som získal komplexný prehľad. Na základe detailného popisu, výhodnosti a možných rizík som si vybral hypotéku, ktorá mi vyhovovala. Príjemnou správou bolo, že po jeho návrhu bola banka schopná odsúhlasiť 100% financovanie. Čo ma taktiež veľmi potešilo bolo, že aj keď sme už mali hypotéku schválenú, Jaro vedel v banke vybaviť výnimku na zníženie úrokovej sadzby a dostal som tak výhodnejší úver. Taktiež som získal poistenie nehnuteľnosti so zľavou 30%. Najviac si cením rozhľad vo financiách, rýchlosť jednania a profesionalitu. S jeho prístupom sme celý proces, od podpisu rezervačnej zmluvy až po nasťahovanie, stihli za pomerne krátky čas. S Jarom som už aj v minulosti riešil investičné produkty, kde mi taktiež veľmi dobre poradil a využívam ich dodnes. V budúcnosti sa na neho s otázkou financovania nehnuteľnosti, investovania, poistenia a ďalšieho poradenstva v oblasti osobných financií obrátim opäť veľmi rád.
Bc. Tomáš Paľuvdaňový konzultant, Bratislava
Na základe potreby financovania môjho nového bytu prostredníctvom úveru som sa obrátila na pána Ileka. Kontakt som získala od známeho na základe pozitívnej referencie. Túto referenciu budem odovzdávať ďalej. Pán Ilek mi pomohol vybrať z viacerých ponúk či variant pre mňa najvhodnejšieho financovania, na začiatku mi dôkladne vysvetlil celý proces financovania, zodpovedal moje otázky či obavy. Páči sa mi jeho akčný ale dôkladný individuálny prístup, promptné konanie. V tom čo robí mu plne dôverujem. Presvedčila ma aj jeho odbornosť. Môj úver vybavoval počas dovolenkového obdobia, v prípade jeho neprítomnosti si vedel všetko zariadiť tak, aby som ja nemusela mať absolútne žiadne starosti. Najviac si na ňom cením ochotu a schopnosť poradiť.
Ing. Jana LodňankováHR špecialista, Bratislava
Tak ako u väčšiny ľudí, aj u mňa nastal, čas kedy som mal záujem riešiť otázku bývania. Ako to už je v dnešnej dobe zvykom, danú kúpu som mal záujem financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru. Predpokladám, že tak ako každý som najprv navštívil banku, kde mám osobný účet, aby som si utvoril lepšiu predstavu o úroku, ktorý mi vie daná banka poskytnúť a taktiež ma zaujímala maximálna výška hypotéky v mojom prípade. Samozrejme je potrebné porovnať si ponuky viacerých bánk a to je časovo náročne. Z toho dôvodu som sa rozhodol využiť služby finančného poradcu. Na pána Ileka som sa obrátil na základe odporúčaní od mojich známych. Naša spolupráca prebehla skutočne veľmi efektívne. Telefonicky sme si dohodli termín prvého stretnutia, kde sme spoločne prediskutovali situáciu na trhu a spísali informácie potrebné pre kalkuláciu. V priebehu nášho druhého stretnutia pán Ilek veľmi jasne predniesol konkrétne možnosti v jednotlivých bankách, na základe ktorých som sa bez problémov vedel rozhodnúť, o ponuku ktorej banky mám seriózny záujem. Dohodli sme sa teda na ďalších krokoch a následne to už prebehlo skutočne rýchlejšie ako som očakával. Podpísal som žiadosť o úver. Prišiel mi oficiálny návrh banky, ktorý obsahoval aj zvýhodnené podmienky spojené s ďalšími produktmi banky. Spoločne sme daný návrh prediskutovali a následne už len dohodli termín podpisu zmluvy. Nakoľko si svoj čas cením, ocenil som taktiež sprostredkovanie poistenia nehnuteľnosti a vybavenie katastra. Moja skúsenosť s pánom Ilekom presne zodpovedala referenciám, ktoré mi boli sprostredkované. Spolupráca bola na veľmi profesionálnej úrovni. Skutočne bolo vidieť, že je skúsený v danej oblasti a miestami som mal dokonca pocit, že aj keď som len jeho klient, berie ma ako svojho známeho, pre ktorého chce zabezpečiť čo najvýhodnejšie podmienky. Každopádne verím že s pánom Ilekom budeme spolupracovať aj do budúcna.
Bc. Juraj Martinskýprojektový manažér, Bratislava
"Pracujem ako programátor a za prácou som sa prisťahoval do Bratislavy. Potreboval som si s priateľkou kúpiť náš prvý spoločný byt. Za tým účelom sme sa rozhodli pre financovanie hypotekárnym úverom. Od kolegov som sa dozvedel o službách sprostredkovania, ktoré poskytuje pán Ilek. Po detailnej špecifikácii našich potrieb na prvom stretnutí, pán Ilek pripravil prieskum ponúk od jednotlivých bánk, čím nám ušetril hromadu času. Taktiež nám vysvetlil výhody a nevýhody jednotlivých variant, na základe čoho sme si vedeli lepšie vybrať. Následne sprostredkoval vybraný úver a taktiež poistenie nehnuteľnosti, ktoré banky vyžadujú. Vďaka pánovi Ilekovi sme ušetrili veľa času, získali špičkové poradenstvo a výhodnejšie podmienky úveru."
Mgr. Tomáš Baloghprogramátor, Bratislava
"Na p. Ileka sme sa s manželkou obrátili na základe odporúčania známej. Ako väčšina mladých ľudí sme sa rozhodli financovať kúpu bytu prostredníctvom hypotekárneho úveru. Vďaka p. Ilekovi bolo vybavovanie úveru nenáročné, rýchle a hlavne z pohodlia domova. Pripravil nám pre porovnanie ponuky z viacerých bánk, pri konečnom výbere nás do ničoho netlačil, pripravil všetky potrebné podklady, všetko vybavil za nás a ušetril nám tak mnoho času. Taktiež nám pomohol so životným poistením a poskytol veľa cenných rád ohľadom investovania. Dokopy sme ušetriť takmer 100 EUR mesačne. Stretli sme sa u neho nielen s profesionalitou, ale aj veľmi ochotným prístupom a čestnosťou. Zanechal v nás pocit, akoby vybavoval veci pre svojich známych. Skutočne mu záležalo na tom, aby naše finančné produkty boli nastavené tak, aby sme ušetrili čo najviac a získali čo najväčší úžitok . S jeho službami som bol maximálne spokojný, preto ho môžem vrelo odporučiť všetkým, ktorí potrebujú pomoc v tejto oblasti."
Mgr. Dávid Murínprogramátor/IT analytik, Bratislava
"S pánom Ilekom sme sa skontaktovali, lebo sme potrebovali poradiť s poistením hypotéky. Poistenie nám pripravil vo veľmi krátkom čase. Navyše nám pomohol aj s hypotékou, ktorú sme už mali vybavenú v banke, ale s nevýhodným úrokom. Pán Ilek nám pomohol znížiť úrokovú sadzbu na hypotéke, čo vôbec nemusel robiť, keďže to pre neho neznamenalo žiadny zisk, pretože hypotéka nebola riešená cez neho. Milo nás to prekvapilo, že nám pomohol nezištne. Môžeme povedať, že je to veľmi ľudský profesionál, ktorý nevidí len zisk, ale snaží sa ľudom naozaj pomôcť. Každú otázku, ktorú sme mali, nám ochotne vysvetlil a pomohol vyriešiť všetko, čo sme požadovali. Preto ho odporúčame každému, kto chce naozaj ušetriť a zároveň vyžaduje kvalitu. Takže ešte raz vďaka za pomoc a prajeme veľa úspechov v profesionálnom aj osobnom živote, s pozdravom Mošathoví."
Jozef Mošath, Marta Mošathovápracovník v kuchyni/šéfcukrárka, Bratislava
"S pánom Ilekom som sa stretol vďaka tomu, že pri predaji môjho bytu pomáhal kupujúcej vybaviť hypotéku, ktorou financovala kúpu môjho pôvodného bytu. Takže som ho oslovil aj ja, či by mi pomohol s vybavením hypotéky na nový kupovaný byt. Mal som konkrétnu predstavu o banke aj o podmienkach, ktoré som chcel dosiahnuť a pán Ilek zabezpečil a pripravil všetky podklady, že sa mi podarilo dosiahnuť presne to, čo som požadoval. Naviac mi ponúkol poistenie nehnuteľnosti za podmienok, ktoré predčili moje očakávania. So službami pána Ileka som veľmi spokojný."
Miroslav Vašekrealitný maklér, Bratislava
Pána Ileka som kontaktovala na odporúčanie mojej veľmi dobrej priateľky, ktorá s ním už spolupracovala a osobne ho poznala. Potrebovala som poradenstvo ohľadom vybavenia hypotéky na kúpu nehnuteľnosti. Vzhľadom k tomu, že nemám časovú kapacitu obiehať všetky bankové inštitúcie, a už vôbec netuším ako to pri hypotékach a kúpe nehnuteľnosti prebieha, bola som veľmi rada, že mi odporučila p. Ileka. P. Ilek si pozorne vypočul moje požiadavky, zodpovedal všetky moje otázky, pripravil podklady z prieskumu ponúk jednotlivých bánk a spoločne sme vybrali produkt, ktorý najviac vyhovoval mojim požiadavkám. Následne dohodol všetky potrebné stretnutia, pripravil všetky potrebné papiere a zabezpečil aj poistenie nehnuteľnosti. Vystupovanie p. Ileka bolo veľmi príjemné, ľudské, zanechalo vo mne veľmi dobrý pocit a určite p. Ileka odporúčam aj ďalším klientom, ktorí uprednostňujú spoľahlivosť, dochvíľnosť, zodpovednosť a profesionálny prístup.
Mgr. Viera Ďurdíkováučiteľka, Senec

Chcete poradiŤ? Napíšte mi